Fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise

Uanset om du som bygherre ønsker dit projekt udført i fag-, hoved- eller totalentreprise, har vi bred erfaring indenfor alle tre entrepriseformer. Se evt. eksempler på nogle af vores tidligere udførte projekter under fanen "Referencer".

Hvilken entrepriseform som passer dig bedst, afhænger af, hvor meget tid du har mulighed for at bruge på projektets gennemførelse, og også hvor meget erfaring du har med byggeri.

 

Erhverv

 

Om du ønsker et simpelt hal-byggeri, en ombygning af eksisterende bygninger eller et nyt moderne domicil, så kan vi være med fra start til slut. Vores netværk af lokale arkitekter, rådgivere og underentreprenører betyder, at vi hurtigt kan sammensætte et dygtigt hold til projektering og gennemførelse af dit projekt.

Kontakt os og lad os drøfte dine ønsker.

Private

 

Nyt tag, en tilbygning eller en ombygning, nye vinduer og døre, et flot hegn eller terrasse, et nyt funktionelt køkken og meget mere….

Vi udfører alle former for byggeri og vedligehold for dig som privat kunde. Vi er fyldt med gode ideer og tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker.

Måske kræver dit projekt en myndighedsgodkendelse – det klarer vi også for dig.

Forsikringsskader

 

Vi har gennem mange års samarbejde med flere forskellige forsikringsselskaber opnået stor erfaring med udbedring af alle typer bygningsskader, her under bl.a.: brand og stormskader m.m.

Vi sørger for de nødvendige håndværkere til udbedring af skaden – herunder også skadeservice og fugtteknikere såfremt dette skønnes nødvendigt.